Wednesday, August 5, 2009

Aku tunggu "call" dia

Assalamualaikum wbt...

aku tengah tunggu panggilan siapa...

bf @ buaya fren...hehe aku mane ade menatang tu...

tobat aku tak nak pelihara nanti dia menjahanamkan aku sendiri...

aku tengah tunggu call dari kawan aku....aku bushan....

dok sorang-sorang kat bilik ni...

aku call kawan aku tu, tapi dia tak angkat-angkat...

susah tol la nak berhubung dengan minah ni...

sibuk mengalahkan ahli politikus.....tak da masa nak pegang hp lansung....

xpe aku usaha lagi...

aku sebenarnya nak pergi UM....melepaskan rasa tension dan ambil angin...

walaupun selsema babi tengah menular...tapi aku pakai topeng...nak guna purdah pun boleh kan hehe...

okla...aku saja nak merapu...

tesis aku tak buat2 lagi...disebabkan cuti selsema babi ni, dan aku demam seminggu yang lalu, aku tidur je kat bilik akibat makan ubat-ubat yang menyeksa jiwa...

jadi aku tak sempat pergi jumpa penyelia aku untuk ambil tesis bab 1-3 dari dia....

lepas habis cuti ni mesti melambak kerja aku kan....

dengan mid term lagi....


huhu...jadi aku nak pergi jalan-jalan la dulu....doakan kawan aku tu tengok hp dia...

4 comments:

Noor's blog (inside of me) said...

wah...sempat dapat demam ya..? duh..kasihan, hati-hati ya..jaga kesehatan...call kawannya tak usahlah terlalu dipikir..sabar, tunggu saja pasti nanti dia call you..betul..betul..betul..!

puterinurzahra said...

hehe....rajin nya noor mai blog sy..syukran...
xpe, dah call kawan yang sorang lagi...jadi boleh la merayap hari ni hehe

Noor's blog (inside of me) said...

Kalaulah saya boleh berterus terang..saya sedih..sesama rumpun melayu dan sesama negara yang mayoritas penduduknya muslim terkadang ada pertentangan di antara 2 negara baik dari personalnya maupun pemerintah. Saya tak suka ada permusuhan...saya berharap Cikgu berpikiran sama.

Dan satu lagi..bagi saya sulit untuk mencari sahabat dan mempertahankannya..

puterinurzahra said...

maksud noor...saya x paham sgt