Wednesday, February 25, 2009

Khas Buat Mashitah..syukran ya ukhti

Assalamualaikum wbt...

ctah...wah hepi sangat...
rasa macam dihargai huhu...

tak sangka ukthi jadi follower...
nanti bagi la komen ke, teguran ke,
mana yang silap tu bgtau la ye...

kalau ukhti nak tau ana banyak baca blog hilal asyraf...
langitillahi.blogspot.com

pg la sana kalau ada masa...

walaupun kita dah tak duduk sebumbung di KUO...
hati kita tetap bersama kan..kan...

buat ukhti mashitah, teruskan perjuangan di bumi bertuah ini
universiti pentarbiyahan Syuhada islam...

or UPSI

6 comments:

tamsisanc said...

salam...hmm..maybe komen ni x relate ngan entri nye..tp juz nk gtau..yg i am in a really2x big surprise to know it's u..haha..nurul2x....lama x dengar khabar....apamacam skank?

puterinurzahra said...

salam bob..aku antara pengujung setia blog ko tau x...

kalau ade ranking aku ant top 5 or top 10...macam tu la kot...

saja nak intai blog ko dari celah-celah kesibukan kampus ni...

tamsisanc said...

sala...hmm..thanx la sudi bace blog aku..aku tulis blog saje nk lepas yg terbuku..haha..mcm kate sorang kwn aku...kalau x tulis blog..mknenye x tension..jadi kalau sebaliknya..ko jwbla sendiri..honestly kalu ko x komen blog aku..aku x taw ko ade blog..aku ske jer blog ko..lg2 gmbr polis iran tuh...x taw nape ske..tp aku ske..pelik kn..neway keep in touch yer...

sinar_islami said...

kalaulah Malaysia polisnye camtu
Akan terpamer keindahan islam di hati rakyat Msia

ctah mail said...

salam..
eh nurul...
bangga nye diri ni..
time kasih2...

puterinurzahra said...

salam...
syukran sahabat semua...
tok bob- mean aku tensen ke hehe...tapi sebenar niat aku nak kongsi benda baik dgn kawan kat alam maya...

buat sinar islami...
kalau boleh saya pun nak join pois kalau polis malaysia macam tu..

buat mashitah...
hehe sahabat uhibbukifillah :)